Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Ημερησια αποδραση στην Μικρη Βολβη



Η Μικρη Βολβη σε αποσταση 40 περιπου λεπτων απο Θεσσαλονικη , ενα χωριο χτισμενο στις οχθες της λιμνης Βολβης και με ευκολη και ασφαλη προσβαση μεσω της Εγνατιας Οδου, μοιαζει ιδανικος προορισμος για μια ημερησια αποδραση.
 Μια ευκαιρια για χαλαρωση με περιπατους στην ακρη της λιμνης και πρωινο καφεδακι στο Ακρολιμνιο, ενα ομορφο cafe κυριολεκτικα πανω στην λιμνη. Κυριολεκτικα νομιζεις πως  βρισκεσαι σε καραβι και ταξιδευεις.Αριστη ποιοτητα εξυπηρετησης και υλικων σε πολυ καλες τιμες και ολα αυτα απολαμβανοντας την καταπληκτικη θεα.




 Και το μεσημερακι για φαγητο στην Σκαλα. Με την ιδια καταπλητικη θεα πανω στην λιμν μπορειτε να δοκιμασετε φρεσκοτατα ψαρια της λιμνης. Αν η παρεα θελει κρεας, κανενα προβλημα αφου στην Σκαλα θα βρειτε τα παντα: απο κρεατικα, θαλασσινα μεχρι και πιτσα! Μη ξεχασετε να δοκιμασετε την παστη λιπαρια, ενα ψαρι που ζει μονο στην λιμνη Βολβη.




Και φευγοντας απολαυστε ενα πανεμορφο ηλιβασιλεμα επιλεγοντας την διαδρομη της 25ης Επαρχιακης Οδου για το διαστημα Μικρη Βολβη εως Μεγαλη Βολβη, μια διαδρομη διπλα στην λιμνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου