Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Tεσσερα χρονια μαζι!!!


Για την ακριβεια, τα τεσσερα χρονια συμπληρωθηκαν τις τελευταιες μερες του Οκτωβρη, αλλα με ολα αυτα που γινοτανε θεωρησα σκοπιμο να τα «γιορτασω» σημερα!  Τωρα δηλαδη που εχουμε κυβερνηση και μπορουμε να κοιμομαστε ησυχοι επιτελους! Ειναι η τριτη κυβερνηση σε αυτα τα τεσσερα χρονια και απο την πλευρα της σατιρας παμε απο το κακο στο χειροτερο. Τι εμπνευση μπορει να σου δωσει ο Παπαδημος δηλαδη;;; Βασικα απο οποια πλευρα κι αν το δεις παμε απο το κακο στο χειροτερο…. Και αυτη ακριβως η κατασταση που ζουμε, με εκανε αρκετες φορες να αναρωτηθω για τον λογο υπαρξης αυτου του μπλογκ.Ή τελοσπαντων για την θεματολογια του, καθως μοιαζει ελαφρως χαζοχαρουμενο για να μη πω  εκτος τοπου και  χρονου καποιες μερες. Απο την αλλη αν κατι λειπει  απο την ζωη μας τελευταια, αυτο ειναι το χαμογελο….Αληθεια, θυμαστε ποτε εχετε δει καποιον να ξεκαρδιζεται στα γελια τωρα τελευταια;;; Παει καιρος ετσι;;; Οποτε συνεχιζω και ας με λενε οπως θελουν!

Σε αυτα τα τεσσερα χρονια λοιπον, ειχαμε περιπου 8.000 αναρτησεις, πανω απο 21.000 σχολια και περιπου 5.000.000 κλικ απο σχεδον 1.600.000 μοναδικους επισκεπτες! Καθολου ασχημα νομιζω για ενα μπλογκ που ξεκινησε μια μερα το 2007, οταν ψαχνοντας στο google καποια εικονα για την Μικρη Βολβη δεν βρηκα σχεδον τιποτα! Οι πρωτες αναρτησεις λοιπον ειχαν την Βολβη ως θεμα, ακολουθησαν καποιες αστειες φωτογραφιες και ανεκδοτα, στην συνεχεια ηρθε το σχολιο της ημερας αλλα και η «καλημερα». Σημα κατατεθεν του μπλογκ εμελε να γινει το «οταν κοιτας απο ψηλα», ενω περασαν και στηλες οπως τα φωτοανεκδοτα, οι τιτανομαχιες. Και εκμεταλευομενος την προσοχη σας μπορει να σας «επρηξα» με τα Τριτωνακια και τις δραστηριοτητες τους. Αλλωστε το λεει και η επικεφαλιδα: Λιγο απ΄ολα ! Και καπως ετσι θα συνεχισουμε…..
Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους εσας, που ειτε με τα σχολια σας, ειτε με τα mail σας, τις παραπομπες σας αλλα και απλα με τις επισκεψεις σας συμβαλετε καθοριστικα  ολο αυτο τον καιρο για την λειτουργια του μπλογκ. Ειναι νομιζω αδικο να αναφερθω σε ονοματα γιατι σιγουρα καποιους θα ξεχασω, οποτε το ευχαριστω παει σε ολους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου