Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Απο το κακο στο χειροτερο…


Εκτος ψηφοδελτιων και επισημα ο Παγκαλος!!! Ως πολιτης χαρηκα αλλα ως μπλογκερ παω να σκασω! Σε αυτη την στειρα εποχη για μας που ασχολουμαστε με την σατιρα  μπλογκερ, ο Θεοδωρος  ηταν μια οαση εμπνευσης. Μετα την «χρυση εποχη»  Καραμανλη, η δουλεια εχει πεσει κατακορυφα. Σαν να μην εφταναν τα απανωτα χτυπηματα που εφεραν την ψυχολογια μας στο ναδιρ……Ποιος να σε εμπνευσει δηλαδη;;;
Ο Παπαδημος;;;; Πιο ανεκφραστο ανθρωπο δεν εχω δει. Ο Σαμαρας;;;; Αυτος αυτοσατιριζεται καθημερινα μονο που μιλαει! Ο Γιωργακης;;; Ε, κατι πηγε να κανει αυτος, αλλα το φαγαν το παληκαρι! Και τωρα φευγει και ο Παγκαλος. Γιατι ρε Θοδωρη μου;;; Τι σου καναμε και θες να μας κλεισεις τα …..σπιτια;;; Ανεργοι θα μεινουμε οι δολιοι;;; Πλακα θα χει να πεθανει και κανας Μητσοτακης…Αυτο ηταν! Τελος!!!
Πιασανε και τον Ακη! Συνεργος του λεει ο Σαχπατζιδης, ο μεγαλομετοχος του ΠΑΟΚ. Ετσι εξηγηται….Συνομωσια των Αρειανων και εδω.
Ηρθε και το Πασχα….Αρκετα φθηνοτερο το αρνι φετος. Αλλα και μια περιεργη εξαφανιση των αδεσποτων σκυλιων εχει παρατηρηθει τελευταια… Το νου σας!
Πολλα τα γκαλοπ και ιστορικα χαμηλα για τα δυο «μεγαλα» κομματα. Και η Αριστερα σφυριζει αδιαφορα…..Αμα δεν θες να κυβερνησεις….
6 Μαιου οι εκλογες…. Να ειμαστε ολοι εκει!
Ευχες για καλο Πασχα με αυτους που αγαπατε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου