Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Ενας ακομη πινακας…



Μετα απο σχεδον ενα μηνα πιεσης και αγχους  , προχθες το βραδυ ειπα να χαλαρωσω λιγακι και επιασα παλι τα πινελα μου.  Και αυτη την φορα  το θεμα το θεμα ειναι σχετικο με την λιμνη αλλα εμπεριεχει και στοιχεια ζωης πλεον και οχι μονο φυση. Ελαιογραφια και αυτο σε μεγεθος 50Χ70 και ελαφρως δυσκολοτερο απο τα δυο προηγουμενα, μου πηρε περισσοτερο χρονο για το φτιαξω. Τωρα που ετοιμαζω αυτη την αναρτηση ειναι  ξημερωμα Παρασκευης  και χρειαστηκαν συνολικα πανω απο 10 ωρες δουλειας.
Αυτο το θεμα οπως και τα  δυο προηγουμενα , τα επελεξα απο φωτογραφιες στις οποιες  εκανα αλλαγες σε αποχρωσεις αλλα και στο στησιμο του τοπιου  τις οποιες θεωρησα απαραιτητες, οποτε ο πινακας μπορει να θεωρηθει  δικος μου. Και το λεω αυτο γιατι παλιοτερα, ειχα κανει αρκετα εργα τα οποια ηταν αντιγραφες απο πινακες καταξιωμενων ζωγραφων. Σαφως δεν τιθεται θεμα συγκρισης, ισως μαλιστα καποιοι μιλησουν και για ιεροσυλια και μονο στην προσπαθεια να αντιγραψεις ενα πινακα οπως η γεφυρα του Βαν Γκογκ αλλα η παρακατω αντιγραφη  ειναι μια απο τις αγαπημενες μου:
 


 Και μια λιγοτερο πετυχημενη ειναι αυτη του Μονοκερου του Νταλι, την οποια εκανα το 1998 σε μεγεθος 2,00Χ 1,30 .
 



Η ωρα εχει  παει 3:30 και μαλλον πρεπει να παω για υπνο. Ελπιζω να μη σας κουρασα παλι αλλα οπως ειπα και την αλλη φορα ο αρχικος σκοπος της δημιουργιας των μπλογκς ηταν για να λειτουργησουν ως διαδικτυακα ημερολογια.  Ετσι θα πρεπε να λειτουργουν και οχι σαν οχετοι δηθεν ενημερωσης και αναμασηματος των σκουπιδιων που απλοχερα μας σερβιρει η TV και τα υπολοιπα Μεσα Μαζικης Υπνωσης.  Και επειδη η φυση και το στησιμο του δικου μου πλογκ πολλες φορες θυμιζει ενα ακομη απο τα πολλα sites  που αναπαραγουν  αστειες φωτογραφιες και ανεκδοτα, κατι τετοιες αναρτησεις ειναι που με κανουν να θυμαμαι τον πραγματικο λογο υπαρξης αυτου του ιστολογιου.
Υ.Γ. Δεν ξερω αν εχετε δει τελευταια την καταταξη της sync , αλλα αν το κανετε θα δειτε οτι στο τοπ 100 ελαχιστα προσωπικα μπλογκς υπαρχουν , χωρια που τα περισσοτερα εχουν καταληξη gr.  Χωρις να θελω να αδικησω καποιον, αλλα ειναι δυνατον να λειπουν απο το τοπ 100 ο Ατσαραντος, ο Μικρος Φωκιων, η Τσουγδω ή ο DrSeenG ;;;;;  Για να μη μιλησω για τους «πατερες» του ελληνικου μπλογκινγκ  Συκοφαντη Μπαστουνι και Τζονακο! Και ξαναλεω πως πιθανον να αδικω καποιους φιλους αναφερομενος μονο στα παραπανω μπλογκς, αλλα νομιζω ειναι ενδεικτικα καθως και αναγνωσιμοτητα εχουν, και αναπαραγονται κατακορον και εχουν βαλει τις βασεις για την σημερινη μπλογκοσφαιρα.
Υ.Γ. 2  Σε οσους φιλους που κατα καιρους μου εχουν στειλει mail τυπου βαλε το λινκ μου να βαλω και γω το δικο σου, δεν εχω απαντησει και ουτε προκειται να το κανω. Αν αυτοσκοπος δημιουργιας του ιστολογιου σας ειναι να ανεβειτε σε καποια καταταξη οπως η παραπανω, λυπαμαι που σας το λεω φιλαρακια αλλα το χασατε το παιχνιδι…..  Και αν νομιζετε πως ολα αυτα τα γραφω γιατι οσα δεν φτανει η αλεπου  τα κανει κρεμασταρια κανετε λαθος. Σε αυτη την καταταξη ημουν και μαλιστα περιπου στην θεση 50 με συνεχως ανοδικες  τασεις . Οταν ομως ενιωσα να χανω την ταυτοτητα μου και να παρασυρομαι σε ενα αγωνα για την καταληψη μια ακομη ψηλοτερης θεσης με ολο και πιο πολλες και συχνες αναρτησεις,  ειπα στοπ!
Υ.Γ. 3  Ηδη πηγε 4:00 και ειμαι ακομη εδω οποτε το πρωι δεν θα ξυπναω…..ποιο πρωι δηλαδη, σε τρεις ωρες απο τωρα. Καληνυχτα λοιπον, ή μαλλον καλημερα και ευχες για ενα ομορφο Σαββατοκυριακο σε ολους και ολες!
Υ.Γ. 4 Αυριο γιορταζω και επειδη δυσκολα θα ανοιξω τον υπολογιστη  ευχαριστω προκαταβολικα για τις ευχες σας. Σας περιμενω και στο σπιτι να σας κερασω. Δευτερο στενο αριστερα πριν την εκκλησια. Στον πρωτο οροφο, πατηστε το κουδουνι με τον αγκωνα και θα σας ανοιξω. Γιατι με τον αγκωνα;;;;;; Ε, δε πιστευω να ρθειτε με αδεια χερια!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου