Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Βασιλης Παπακωνσταντινου, κατι παραπανω απο ενας τραγουδιστης…

Η πρωτη  συναυλια του Βασιλη στην οποια πηγα ηταν ακριβως πριν 30 χρονια! Το 1987 στην Καβαλα. Πιτσιρικας χωρις να τον ξερω, με πηγε ο ξαδερφος μου. Μαζι του εκεινη την χρονια ηταν ο Σακης Μπουλας.
ΒΑΣΙΛΗΣ
Απο τοτε, εδω και 30 χρονια, καθε καλοκαιρι πιστος στο ραντεβου μας. Τι να πρωτοθυμηθεις; Καυτατζογλειο, Θεατρο Γης, Χαριλαου, Θερμη, Αμφιπολη, Ανω Σταυρος, Ασπροβαλτα, Θεατρο Δασους, Πυλαια, ΔΕΘ, Μυλος και ποσα ακομη…. Γιατι η λεξη συναυλια στην Ελλαδα ειναι συνωνυμη με την λεξη Βασιλης.
VasilisPapakonstantinou_Limani2014_live_2
Πρεπει να ηταν το 2008 στο θεατρο Γης, μαζι του και ο Σταματης Μεσημερης εκεινη την χρονια, ενα χρονο πριν μας αφησει κι αυτος. Αρκετη ωρα πριν ξεκινησει η συναυλια στα παρασκηνια ακουω την φωνη του. Κανω να πλησιασω  με τα πιτσιρικια μου και με σταματαει ενα τυπος απο την security. Του εξηγω πως θελω να πω απλα ενα γεια, αλλα αυτος ανενδοτος. Και ενω παω να φυγω, ακουει ο Βασιλης και μας φωναζει να πλησιασουμε. Αυτος ειναι ο Βασιλης. Ανθρωπος με Α κεφαλαιο!
67402906yu995311108co9
Ετσι λοιπον πριν λιγες μερες βρεθηκα στο Θεατρο Δασους οπου και τραγουδουσε με τον Γιαννη Ζουγανελη. Η απουσια του Μπουλα παραπανω απο εμφανης. Αλλα η βραδια ομορφη σε ενα θεατρο ασφυκτικα γεματο με ηλικιες απο 5 εως 75 χωρις καμμια υπερβολη. Τι κι αν εγινε 65, τι κι αν σε ενα δυο τραγουδια εχασε τα λογια. Εκει, μποστα στην σκηνη ορθιοι 4 ωρες με τον γιο μου, που εγινε πλεον 15 και εχει ηδη παει κι αυτος σε 15 συναυλιες.
βασιλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου